Mainos
Mainos

IBM paransi puolella

Yhdysvaltalainen tietokonejätti IBM on ilmoittanut, että sen ensimmäisen vuosineljänneksen tulos kasvoi 50 prosenttia. IBM:n mukaan sekä tilikauden tulos että osakekohtainen tulos ylittivät vuoden ensimmäisen neljänneksen aikaisemmat ennätykset. Maailman suurin tietokonevalmistaja kertoo, että sen vuosineljänneksen tulos kasvoi 1,5 miljardiin dollariin, kun edellisvuoden saman ajanjakson vastaava oli 1,0 miljardia dollaria. Osakekohtainen tulos nousi 1,06 dollarista 1,55 dollariin.

Tulos ylitti Wall Streetin ennusteet. Osakekohtaisen tuloksen Wall Streetin analyytikot arvioivat etukäteen nousevan 1,41 dollariin. IBM:n liikevaihto kasvoi 17,6 miljardista dollarista 20,3 miljardiin dollariin. Pohjois-, Väli- ja Etelä-Amerikassa IBM:n myynti kasvoi 13 prosenttia ja Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa sekä Aasian-Tyynenmeren alueella 20 prosenttia.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme