Mainos
Mainos

ICL ja Compaq tiivistävät yhteistyötään

ICL Data ja Compaq Computer vahvistavat yhteistyötään. Yhtiöt ovat sopineet, että ICL aloittaa kesäkuussa Compaqin järjestelmätoimittajana sekä huoltoyhteistyökumppanina. Yhtiöt pyrkivät tällä tavalla takaamaan nykyistä paremmat palvelut sekä ICL:n että Compaqin asiakkaille.

Asiakkaiden laitekanta samoin kuin Compaqin palveluvalikoima laajenevat nopeasti, joten ICL:n maanlaajuinen verkosto laite- ja huoltotoimittajana parantaa Compaqin palvelutasoa, Compaq kertoo tiedotteessaan.

Compaqille yhteistyö merkitsee myös selvää volyymin ja liikevaihdon kasvua, yhtiö uskoo. ICL:n tuote- ja palveluvalikoima laajenee yhteistyön ansiosta. Myös yhtiön kyky palvella kansainvälisiä asiakkaita vahvistuu, kertoo ICL:n tiedote.

Laitemyyntisopimus koskee Compaqin Intel-, Alpha-, Tandem- ja Storage Works -tuotteita. ICL:ään koulutetaan ja sertifioidaan Compaqin laitteiden ja palveluiden osaajia. Sen lisäksi yritykset sovittavat logistiset ja muut toimituksiin liittyvät prosessinsa yhteen. Varsinaisen yhteistyön on määrä alkaa kesäkuun alussa.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme