Mainos
Mainos

Ihmetteletkö, mihin ystäviesi Facebook-julkaisut katoavat? Tähän tulee toivottu muutos

Facebookin tapa näyttää käyttäjilleen julkaisuja on muuttunut sitten sovelluksen julkaisun hurjasti. Algoritmi on myös herättänyt mielipiteitä käyttäjissä.

Nyt Facebook kertoo tekevänsä jälleen suuria muutoksia palveluunsa.

Uuden algoritminsa myötä Facebook alkaa näyttää seinälläsi enemmän julkaisuja ihmisiltä, joiden päivityksistä tykkäät eniten. Jos esimerkiksi aina tykkäät siskosi päivityksistä, tulee Facebook pian oppimaan tämän, eikä jätä sinulta enää yhtään julkaisua näkemättä.

Facebook seuraa tykkäyksiä muutenkin: jos esimerkiksi tykkäät usein jonkun seuraamasi julkisuuden henkilön, sivuston tai yrityksen julkaisuista, nousevat myös ne seinällesi useammin.

Facebookin mukaan uudistuksilla pyritään jälleen lähemmäs sovelluksen alkuperäistä ideaa: helpottaa yhteydenpitoa läheisiin ihmisiin.

Tiedotteessa muistutetaan käyttäjiä myös siitä, että käyttäjä voi muokata itse seinänsä näkymää valitsemalla, kenen julkaisuja seuraa tai piilottaa.


Lähde: Facebook

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme