Mainos
Mainos

Ilmestyikö Facebookiin mystinen raketti? Vie ”vaihtoehtoiseen” uutisvirtaan

Harvat valitut Facebookin käyttäjät ovat saattaneet havaita sovelluksessaan mystisen raketin kuvan, joka vie vaihtoehtoiseen uutisvirtaan.

Raketti on osa Facebookin uutta kokeilua, jolla tarjotaan käyttäjille erilaista näkymää. Vaihtoehtoisen uutisvirran sisältö koostuu julkaisuista, uutisista ja ihmisistä, joiden Facebook luulee kiinnostavan käyttäjäänsä. Sisältö on koostettu käyttäjän kiinnostuksenkohteiden perusteella.

Jos tviitti ei näy, katso se täältä.

Facebookin tavoitteena on tarjota käyttäjilleen laajemmin julkaisuja erilaisista lähteistä tuttujen ja totuttujen sijaan. Vaihtoehtoisessa uutisvirrassa on esimerkiksi julkaisuja ihmisiltä, jotka eivät ole välttämättä edes käyttäjän Facebook-kavereita.

Raketti on ilmestynyt Facebookin käyttäjille ympäri maailman ja siitä tviitattiin ihmeissään keskiviikkona. Ikoni ilmestyy sovelluksen yläpalkkiin uutisvirran symbolin viereen. Löytyykö mystinen rakettisymboli myös sinun Facebookistasi?

Lähde: Daily Mail

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme