Mainos
Mainos

Iltalehti kuroo kiinni Ilta-Sanomien etumatkaa

Iltalehti kuroo kiinni Ilta-Sanomien etumatkaa. Ilta-Sanomien arkilevikki kasvoi viime vuonna hieman alle kaksi prosenttia, kun taas Iltalehden levikki kasvoi viime vuonna 6,7 prosenttia.

Levikintarkastus Oy tarkasti tänään Ilta-Sanomien levikin. Tarkastuksen mukaan lehden arkilevikki on 218 829 kappaletta ja viikonloppunumeron levikki 250 707 kappaletta.

Iltalehden viime vuoden levikki tarkastettiin pari viikkoa sitten. Tuolloin julkistettujen lukujen mukaan lehden arkilevikki oli 134 777 kappaletta ja viikonloppulevikki 166 125 kappaletta. Viikonloppulehtien saralla Ilta-Sanomien 3,8 prosentin kasvuvauhti oli Iltalehden 2,6 prosentin kasvua ripeämpää.

Viime vuosi oli molemmille iltapäivälehdille erinomainen myyntivuosi kevään doping-tapausten ja syyskuun terrori-iskujen vuoksi. Kaikkiaan iltapäivälehtien myynti kasvoi 3,7 prosenttia. Ilta-Sanomien markkinaosuus oli viime vuonna arkipäivisin 61,9 prosenttia, kun se vuotta aiemmin oli vielä 62,9 prosenttia.

(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme