Mainos
Mainos

Imagelle uusi päätoimittaja

Imagen toimituspäällikkö Mikko Numminen on siirtynyt lehden päätoimittajaksi.

Image-lehden uudeksi päätoimittajaksi on nimitetty lehden toimituspäällikkö Mikko Numminen. 30-vuotias Numminen siirtyi Image Kustannuksen palvelukseen Ilta-Sanomista lokakuussa 2000, ja on tuosta lähtien työskennellyt Image-lehden toimituspäällikkönä.

- Image pyrkii jatkossakin olemaan kunnianhimoisen journalismin lipunkantaja. Lehden tehtävä on taustoittaa nykyhetken kiinnostavimmat ihmiset ja ilmiöt älykkäällä ja oivaltavalla tavalla. Tavoitteena on yhdistää yhteiskunnallisesti uteliaan aikakauslehden ja kansainvälisen tyylilehden parhaat puolet, päätoimittaja Numminen sanoo.

Image Kustannus Oy:n kustantama Image täyttää tänä syksynä 18 vuotta. Imagen lisäksi yhtiön kustannusohjelmassa on viinin, ruuan ja hyvän elämän Viini-lehti, designin, muodin ja sisutuksen lehti Muoto sekä viime syksynä lanseerattu matkailulehti Mondo.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme