Mainos
Mainos

Informaatioteknologinen yhteistyö alkaa sittenkin

Karjaa, Hanko, Pohja sekä Karjaan Puhelin Oy ja Karjaan Kurssikeskus aloittavat informaatioteknologisen yhteistyön. Hankesopimus allekirjoitettiin osapuolten kesken tänään Hangossa. Se astuu voimaan välittömästi. Tavoitteena on koordinoida ja kehittää alan toimintaa kunnissa tehokkaasti, taloudellisesti ja turvallisesti. Yhteistyön toivotaan vauhdittavan koko alueen kehitystä.

Läntisimmän Uudenmaan kuntien ja Karjaan Puhelin Oy:n yhteishanke pantiin vireille jo vuosi sitten. Se kuitenkin hyytyi Tammisaaren kaupungin luottamushenkilöiden epäröintiin. Keskustelua herätti lähinnä Karjaan Puhelimen enemmistöosakkuus suunnitellussa IT-yhtiössä. Uudessa hankkeessa on mukana tuoreena voimana mm. ATK-koulutusta tarjoava Karjaan Kurssikeskus. Työtä ohjaa johtoryhmä ja kukin osapuoli vastaa kustannuksistaan itse. Toimintojen siirtäminen yhteisyrityksen hoidettavaksi ei sisälly ilman Tammisaarta käynnistetyn projektin tavoitteisiin.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme