Mainos
Mainos

Instagram jatkoi taas toimintojen kopiointia Snapchatista

Instagram tuo yhä vain lisää Snapchatista tuttuja toimintoja sovellukseensa. Tuoreimmassa päivityksessään Instagram tuo mukaan kasvofiltterit eli erilaisia älykkäästi kasvoille ja päähän mukautuvia lisäyksiä.

Uusia filttereitä pääsee lisäämään Instagramin kamerasta oikeasta alakulmasta päivityksen jälkeen löytyvästä kuvakkeesta. Aluksi tarjolla on kahdeksan erilaista filtteriä. Osa niistä toimii myös useamman henkilön ollessa kuvassa.

Filtterit ovat käytettävissä sekä etu- että takakameralla, niin kuvissa kuin myös videoissa ja Instagramin Boomerang-toiminnon kanssa. Muokatut kuvat ja videot voi julkaista osaksi omaa tarinaa tai jakaa Instagram Directin kautta valituille henkilöille.

Toisena uudistuksena Instagram lisää uuden Rewind-kameratilan. Nimensä mukaisesti se toistaa videokuvan julkaistuna taaksepäin ”kelaten”.

Lisäksi Instagram on tuonut uudeksi tarravaihtoehdoksi hashtagin sekä tuonut mukaan uuden pyyhkimispensselin piirtotyökaluihin.

Päivitykset tulevat Instagramin uusimman 10.21-version myötä Applen iOS:lle ja Androidille.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme