Mainos
Mainos

Instagramiin toivottu parannus – säästää aikaa ja hermoja

Instagramin uusi päivitys mahdollistaa useamman vaaka- ja pystykuvan lataamisen kerralla samaan albumiin.

Instagramiin on jo pitkään voinut ladata myös vaaka- ja pystykuvia, vaikka sovelluksen suosituin kuvakoko lienee edelleen neliön muotoon rajattu kuva.

Jos Instagramin albumeihin on halunnut ladata useamman kuvan kerrallaan, kuvien on täytynyt olla neliön muotoisia. Muun malliset kuvat on pitänyt lisätä albumeihin yksi kerrallaan.

Nyt sovellukseen on tullut toivottu päivitys, joka mahdollistaa myös useamman vaaka- tai pystykuvan lataamisen kerralla, kertoo Mashable.

Parantamisen varaa sovellukseen jää edelleen, sillä erilaisia kuvakokoja ei voi ladata albumeihin aivan miten sattuu. Käyttäjä voi ladata albumiinsa kerrallaan vain samanmuotoisia kuvia. Yhtä aikaa ei siis voi ladata vaaka- ja pystykuvia.

Jos albumiinsa haluaa sisällyttää useita erilaisia kuvakokoja, eri muotoiset kuvat on edelleen ladattava kuvakoko kerrallaan.

iOS-versiossa albumin voi jatkossa tallentaa myös luonnoksena. Ominaisuuden luvataan tulevan myös Android-käyttäjien saataville pikapuoliin.

Lähteet: Mashable, Instagram

***

​​​​​​​

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme