Mainos
Mainos

Instagramiin uusi videotyökalu – Superzoomilla parempia lähivideoita dramaattisen musiikin saattelemana

Boomerang, tuo lyhyt edestakaisin kelaava video, on ollut hyvin suosittu videoformaatti Instagramissa. Nyt sovellus tuo kuitenkin tarjolle uuden tavan kuvata hauskoja videoita.

Instagramissa voi uuden Superzoom-kuvausasetuksen avulla kuvata pian kolmesta viiteentoista sekuntiin kestäviä lähivideoita. Päivitys julkaistiin lokakuun lopussa.

Superzoom-asetuksella kuvatessa kamera zoomaa kohteeseen automaattisesti. Zoomaaminen onnistuukin asetuksella tasaisemmin kuin käsipelillä.

Lähivideon taustalle saa myös musiikin, jota Instagramin-blogissa kuvaillaan dramaattiseksi.

Superzoom löytyy Instagram Storysta, Boomerang-valinnan vierestä. Asetuksella voi kuvata sekä taka- että etukameralla, ja videot voi julkaista Instagram Storyssa, Instagram Directissä tai tallentaa omaan laitteeseen ja jakaa jossain muualla.

Uusin päivitys, josta Superzoom-löytyy, ei ilmeisesti ole vielä Suomeen rantautunut, mutta sen odotetaan saapuvan pian sekä Anroid että IOS-laitteisiin.

Hauskoista Superzoom-videoista povataan hyvin suosittuja – ainakin joksikin aikaa.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme