Mainos
Mainos

Intel perustanut uuden yksikön viestintävälineille

Odotettua huonompaan osavuositulokseen yltänyt Intel on perustanut uuden yksikön viestintävälineille. Mikroprosessoriyhtiö ilmoitti asiasta pian sen jälkeen, kun se oli kertonut toisen vuosineljänneksen tuloksestaan.

Intelin mukaan se on perustanut yksikön, johon on yhdistetty viestintään liittyviä eri toimintoja. Siihen siirretään laitteistoihin ja ohjelmistoihin sekä tukitoimintoihin liittyviä liiketoimintoja. -Olemme siirtäneet tähän yksikköön toimintoja, jotka on aikaisemmin hoidettu Intelin eri osissa, yksikön johtajaksi valittu John Miner kertoo. Minerin mukaan uusi yksikkö keskittyy muun muassa servereihin ja erilaisiin verkkoratkaisuihin. Intelin äskettäin hankkima Dialogic Corp yhdistetään uuteen yksikköön.

Analyytikoiden mukaan Intel haluaa nyt saada osansa Internetiin keskittyvän toiminnan tuomista rahoista. Tähän saakka yhtiö on tunnettu lähinnä mikroprosessoreista. Intel kertoi myöhään toissapäivänä, että sen nettotulos oli kuluvan vuoden toisen neljänneksen aikana 1,7 miljardia dollaria. Vastaavana aikana vuosi sitten tulosta kertyi 1,2 miljardia. Tuore tulos ei täyttänyt markkinoiden odotuksia.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme