Mainos
Mainos

Internetkarttapalvelu näyttää äänestyspaikan sijainnin

Oikean äänestyspaikan saa selville internetissä olevasta karttapelvelusta, ja ennakkoäänestypaikan voi hakea myös osoitteen perusteella.

Äänestyspaikan sijainti selviää nyt internetissä olevasta karttapalvelusta. Väestörekisterikeskuksen palvelu näyttää esimerkiksi ennakkoäänestyspaikan jopa rakennuksen tarkkuudella.

Kunnan kaikki yleiset ennakkoäänestyspaikat saa näkyviin, kun valitsee luettelosta kunnan nimen ja napsauttaa hae-komentoa. Äänestyspaikat tulevat kartalle keltaisina palloina. Palloa näpäyttämällä taas selviävät paikan osoite ja aukioloajat.

Ennakkoäänestyspaikan pystyy hakemaan myös osoitteen perusteella. Vaikkapa työpaikan lähellä sijaitseva paikka löytyy, kun valitsee kunnan nimen ja kirjoittaa kenttään työosoitteen.

Varsinaisena vaalipäivänä palveluun pitää antaa hakutiedoksi oma kotikunta ja osoite, jolloin oikea äänestyspaikka ilmaantuu jälleen karttaan keltaisena pallukkana.

Maksuton palvelu löytyy osoitteista www.vaestorekisterikeskus.fi sekä www.vaalit.fi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme