Mainos
Mainos

iOS 10 tuo iPhoneen myös uudet emojit – tässä kuvina kaikki lisätyt

Applen uusi iOS 10 -päivitys tuo myös emoji-uudistuksen iPhoneihin, iPadeihin ja iPod toucheihin.

Emojipedian mukaan yhteensä kaikkiaan 632 emojia on iOS 10:ssä uusia tai päivitettyjä – täysin uusia emojeista on 37 kappaletta. Mielenkiintoisesti Apple ei vielä iOS 10:ssä ottanut käyttöön Unicode 9.0 -standardiin kuuluvia 72 uutta emojia – Emojipedia epäilee niiden mahdollisesti tulevan mukaan jossakin iOS 10:n alaversiossa tulevina kuukausina.

Uusissa emojeissa on mukana naisia uusissa rooleissa, yksinhuoltajaperheitä sekä sateenkaarilippu. Puhuttavin emoji-muutos on revolverin muuttuminen vesipyssyksi. Se voi aiheuttaa ongelmia, sillä muilla järjestelmillä käyttäjät näkevät oikean aseen iOS 10 -käyttäjänlähettäessä heillevesipyssyn.

Apple on myös uudistanut lukuisten emojien graafista ilmettä. Uudistuneet emojit ovat aiempaa tarkempia ja vähemmän kiiltäviä.

Lisäksi alta löytyvät kuvat iOS 10:n uusista 37 emojista kaikkina eri versioinaan. Emojit voivat erota muun muassa hahmon ihonväriltä.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme