Mainos
Mainos

IPhone 7:n hankinta mielessä? Varaudu kolmen viikon odotukseen

Tänään alkanut Applen uuden iPhone 7:n myynti on käynnistynyt yllätyksellä, sillä kaikki halukkaat eivät vielä saa uutuuspuhelinta itselleen. Laitteita luovutetaan kaupoista ainoastaan ennakkotilauksen verkossa tehneille.

Aikaisemmin Applen omista myymälöistä on saanut puhelimia heti, kun myynti on alkanut. Tällä kertaa toimintaperiaatetta on muutettu ennakkotilaajien eduksi.

Jos ennakkotilausta ei ole tehty, iPhone 7:n toimitus voi kestää Suomessa 2-3 viikkoa. Isomman iPhone 7 Plus -version kiiltävän musta värivariantti saapuu tilaajille vasta marraskuussa. Myös muiden Plus-mallien toimitukset kestävät pidempään kuin pienemmän iPhone 7 -version.

Teknavi on parhaillaan Lontoossa noutamassa omaa ennakkotilattua testikappalettaan Apple Storesta. Liikkeen eteen kerääntyi jonoa heti aamutuimaan.

Teknavin saamien tietojen mukaan ainoastaan Yhdysvalloissa on jaettu joitakin puhelimia suoraan liikkeistä myös niille, jotka eivät ole tehneet ennakkotilausta.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme