Mainos
Mainos

IPhonen omistaja! Joudut vaihtamaan vanhan puhelimesi, jos haluat jatkaa tämän suosikkipelin pelaamista

IPhone 5 ja 5C:n omistajat joutuvat helmikuussa vaihtamaan puhelimensa, jos suositun Pokémon Go -pelin pelaamista haluaa jatkaa.

Niantic ilmoittaa, että Pokémon Go -pelin tuki loppuu laitteilla, jotka eivät päivity uuteen iOS 11 -käyttöjärjestelmään. Vanhemmat Applen puhelinmallit, kuten 5 ja 5C, eivät saa helmikuun lopulla tulevaa ohjelmistopäivitystä.

Jos puhelimessa ei ole iOS 11-järjestelmää, ei Pokémon Go:n pelaaja pääse enää 28.2.2018 lähtien ollenkaan käsiksi tiliinsä. Syynä muutokseen on Nianticin mukaan peliin tehdyt parannukset, joihin vanhan iOS-järjestelmän kapasiteetti ei enää pysty.

Niantic on pyrkinyt uudistamaan sovellusta pikkuhiljaa. Pokémon Go sai viimeksi joulukuun alussa uuden ison päivityksen, joka toi esimerkiksi säävaihtelut peliin. Virtuaalista todellisuutta hyödyntävät Pokémon Go julkaistiin heinäkuussa 2016, jolloin se nousi heti suureen suosioon.

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme