Mainos
Mainos

Itä-Savon uudeksi päätoimittajaksi Tuomo Yli-Huttula

Nykyisestä päätoimittajasta Kyösti Pienimäestä tulee lehden pääkirjoitustoimittaja. Uudet nimitykset astuvat voimaan vuodenvaihteessa.

Savonlinnassa ilmestyvän sanomalehti Itä-Savon uudeksi päätoimittajaksi on valittu helsinkiläinen yhteiskuntatieteiden maisteri Tuomo Yli-Huttula. Hän aloittaa työt Itä-Savossa ensi vuoden alussa, jolloin lehden nykyinen päätoimittaja Kyösti Pienimäki, 58, siirtyy lehden pääkirjoitustoimittajaksi.

Yli-Huttula, 43, työskentelee politiikan toimittajana sanomalehti Kalevan Helsingin toimituksessa. Yli-Huttula on ollut Kalevassa toimittajana vuodesta 1998. Yli-Huttula on myös Politiikan toimittajat ry:n ja Nuorsuomalaisen Sanomalehtimiesyhdistyksen puheenjohtaja.

Länsi-Savo-konserniin kuuluva Itä-Savo on sitoutumaton sanomalehti, joka ilmestyy seitsemän kertaa viikossa. Satavuotiaalla lehdellä on arviolta 50 000 lukijaa. Lehden levikki on noin 18 100.

Pienimäen siirtymisestä lehden pääkirjoitustoimittajaksi ja uuden päätoimittajan hakemisesta kerrottiin elokuussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme