Mainos
Mainos

Japani kääntyy englanniksi verkossa

Japanin suurin Internet-palveluntarjoaja Nifty Corp on avannut sivuston, jossa voi automaattisesti kääntää haluamansa verkkosivun japanista englanniksi tai päin vastoin. Niftyn "@nifty global gate" -palvelu osoitteessa www.nifty.com/globalgate on maksuton.

Käännösjärjestelmän on toteuttanut sanfranciscolainen Amikai Inc, joka on toteuttanut samanlaisen palvelun yhdeksälle muullekin kielelle mm. ranskalle, kiinalle, saksalle korealle, espanjalle ja portugalille.

Tietokonejätti Fujitsu Ltd. kertoi tammikuussa kehittäneensä yrityksille nopean verkkopalvelun, jolla voi kääntää tekstejä japanista englanniksi tai englannista japaniksi. Fujitsun kokonaan omistama Nifty on Japanin johtava kiinteiden Internet-yhteyksien palveluntarjoaja. Niftylla on yli 4,5 miljoonaa asiakasta.

@nifty Global Gate on vaatimattomampi kuin kilpailijansa NEC Corp.:n uusi Internetissä toimiva käännöspalvelu, joka sisältää useampia kieliä.
(MTV3-AFP)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme