Mainos
Mainos

Jo vuosia viihdyttänyt hittipeli tulee nyt mobiiliin! Vieläkö muistat nämä hulvattomat asiat The Simsistä?

Legendaarinen The Sims on tuttu tietokonepeli jo vuosien takaa. Nyt pelistä on tulossa uusi versio myös mobiiliin.

Jo vuosia elämällä ja kuolemalla leikkimiseen keskittyneessä pelissä luodaan omia hahmoja eli simejä, joiden elämänkaari pelataan syntymästä kuolemaan. Lisäksi pelissä olennaista on kotien ja kaupunkien rakentaminen.

Uusi mobiilipeli on nimeltään yksinkertaisesti The Sims Mobile, ja peli tulee saataville niin Android- kun iOS-käyttäjille. Ilmaiseksi ladattava peli julkaistiin keskiviikkona Brasiliassa, ja valuu hiljalleen myös muualle maailmaan.


Pelivalmistaja EA ei ole avannut tarkemmin, millaisesta pelistä on oikein kyse, mutta ilmeisesti mobiilipeli pohjautuu uusimpaan The Sims 4 -versioon. Mobiilipelissä korostuu monipelaaminen, sillä pelimaailmassa pystytään kirjaimellisesti pelaamaan myös tosielämän ystävien kanssa. Uudessa versiossa onnistuu myös kokonaisilla perheillä pelaaminen, mikä ei ole mahdollista nykyisessä mobiiliversiossa.

Legendaarista peliä on pystynyt nimittäin aiemminkin pelata mobiilissa: jo vuonna 2011 julkaistu The Sims Freeplay keskittyy yksittäisillä sim-hahmoilla pelaamiseen. Samana vuonna julkaistiin myös The Sim Social, joka kuitenkin katosi sovelluskaupoista parin vuoden jälkeen.

Alkuperäinen The Sims -tietokonepeli julkaistiin vuonna 2000. Muistatko vielä nämä hulvattomat yksityiskohdat hittipelistä?

Simeillä oli alkujaan vain vaivaiset viisi persoonallisuuden piirrettä: siisteys, menevyys, aktiivisuus, leikkisyys ja ystävällisyys, intohimoinen suudelma saattoi johtaa raskaaksi tuloon ja vähävarainen sim joutui myymään esimerkiksi ikkunansa tilatakseen pizzaa.

Lähde: The Verge

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme