Mainos
Mainos

Supercell saavutti vakuuttavan rajapyykin

Suomalainen Supercell on saavuttanut varsin vakuuttavan rajapyykin. Yhtiön peleillä on jo 100 miljoonaa aktiivista, päivittäistä pelaajaa. Tapausta juhlistaakseen Supercell julkaisi pelaajilleen kiitosvideon ja yhtiön toimitusjohtaja Ilkka Paananen julkaisi Twitterissä kirjeen kiittääkseen myös Supercellin työntekijöitä.

Supercellin videolla mainitaan, että videon julkaisua edeltävänä päivänä heidän pelejään pelattiin kaikissa maailman valtioissa, paitsi alle 11 000 asukkaan Tuvalussa. 100 miljoonaan aktiiviseen pelaajaan päästäkseen Supercell kertoo hylänneensä peräti 14 peliraakiletta, ennen kuin neljä läpimurtopeliä, eli Boom Beach, Clash of Clans, Clash Royale sekä Hay Day nostivat yhtiön sen nykyiseen asemaan.

Paananen kiittää Supercellin 180 työntekijää ison merkkipaalun saavuttamisesta, ja kertoo, että yhtiö aikoo jatkaa hyväksi havaitulla linjalla ja antaa työntekijöiden keskittyä täysillä hyvien pelien luomiseen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme