Mainos
Mainos

Jokin tässä YouTuben -mainoskuvassa mättää - huomaatko mikä?

Jos haluat pohtia, mikä oheisessa mainoskuvassa ei täsmää, niin älä vielä lue tätä tekstiä eteenpäin vaan tutkaile kuvaa rauhassa. Pieni vinkki: kiinnitä huomiota keskellä näkyvän tietokoneen näyttöön.

Videopalvelu YouTuben One Channel -sivustolla esitellään palvelukokonaisuutta, jonka avulla käyttäjien sisältöjen kerrotaan näyttävän yhtenäisiltä oli käytössä perinteinen tietokone tai älypuhelin.

Sivulla havainnollistetaan laiterajat ylittävää palvelua kuvalla, jossa on Android-puhelin, tabletkone ja Samsungin uusi Chromebook-läppäri.

The Next Web -teknologiasivusto kertoo eräästä tarkkasilmäisestä lukijasta, joka oli huomannut, että tietokoneen näytöllä näkyykin kilpailevan teknologiayhtiön Applen OS X -järjestelmä. Ruudun vasemmassa yläreunassa näkyvät pyöreät eriväriset ikkunapainikkeet ovat nimittäin Applen tuotemerkki, eikä sellaisia löydy Chrome OS -järjestelmästä.

The Next Web irvailee, että ilmeisesti uusi Chromebook muistuttaa niin läheisesti Applen MacBook Air -tietokonetta, että edes kyseisen kuvan suunnittelijat ole osanneet tehdä eroa niiden välille.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme