Mainos
Mainos

Journalistiliitossa vaaditaan Korhosen erottamista

Suomen Journalistitliiton toimiston työntekijät vaativat Journalisti-lehden entisen päätoimittajan Johanna Korhosen erottamista liitosta. Työntekijöiden mukaan Korhonen on "eräiden työtovereidensa" kanssa antanut liitosta julkisuuteen väärän kuvan. Korhonen moitti lokakuussa entistä työnantajaansa epädemokraattiseksi, salailevaksi ja rahoja tuhlaavaksi.

Sittemmin Lapin Kansan päätoimittajan paikalta potkut saanut Korhonen kertoi eilen Helsingin Sanomille, että hän on perustanut uuden yhdistyksen Suomen Journalistiliiton rinnalle.

Korhosen mukaan kyse on perinteisestä ammatillisesta yhdistyksestä. Hänen mielestään journalistien etujen ajaminen onnistuu parhaiten uutta luomalla, ei vanhaa korjaamalla.

Korhonen ei tarkenna uuden yhdistyksen tehtäviä tai tavoiteltua jäsenmäärää. Suomen Journalistiliittoon kuuluu 15 000 jäsentä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme