Mainos
Mainos

Kaksi suomalaistyötä Europrix-palkinnoille

Kaksi suomalaistyötä palkittiin eurooppalaisen Europrix-multimediakilpailun gaalassa eilen illalla Tampereella. Pääpalkinto meni Ranskaan. Ranskalainen voittajateos Forestia Junior on lapsille tarkoitettu multimediaohjelma, joka sisältää kolmiulotteista grafiikkaa.

Suomalainen Kinopalatsi.fi oli kaupallisen sarjan ykkönen ja Ideahautomo demokratian edistämissarjan paras. Nettiparlamentin Ideahautomo nappasi Tampereella perjantaina kotimaisen multimediakilpailun pääpalkinnon 100 000 markkaa. Eurokisassa ei jaettu rahaa, vaan pystejä ja kunniaa.

Pääpalkinto meni Ranskaan. Ranskalainen voittajateos Forestia Junior on lapsille tarkoitettu multimediaohjelma, joka sisältää kolmiulotteista grafiikkaa.

Europrix-kilpailuun ilmoitettiin 450 työtä, joista 27 oli suomalaisia. Finaaliin selvisi 28 ehdokasta, joista viisi oli suomalaisia.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme