Mainos
Mainos

Kanadalainen pelasti skotin hengen netissä

Kanadalainen nettisurffari pelasti skotlantilaismiehen, joka oli kuolla alkoholin ja huumeiden yliannostukseen. Eräs kanadalainen mies sai tietää miehen huonosta tilasta Internet-chatissa.

Calgaryssa asuva verkkosurffaaja soitti hätänumeroon 911 ja kertoi paikalliselle päivystäjälle chatissa apua pyytäneestä skotista, joka oli ottanut yliannoksen valiumia ja alkoholia masennukseen. Mies ei pystynyt kirjoittamaan sujuvasti ja hänen puheensa tietokoneen mikrofoniin sammalsi. Kanadalainen sai selvitettyä skotin puhelinnumeron.

Hätäpuhelun saatuaan Calgaryn päivystäjä otti yhteyttä Skotlannin poliisiin, joka selvitti miehen olinpaikan ja kuljetti hänet sieltä ambulanssilla Bannockburnin sairaalaan hoitoon.

-En ole kuullut minkään muun hätäkeskuksen soittajan kanssa yhteistyössä hälyttäneen ambulanssia toiseen maahan, Calgary Emergency Medical Servicen edustaja Doug Odney sanoo. -Olemme iloisia, että pystyimme auttamaan.

Odneyn mukaan tämä oli toinen kerta, kun calgarylaiset auttavat jonkun ulkomaalaisen olinpaikan etsimisessä. (MTV3-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme