Mainos
Mainos

Karkuri irvaili poliiseille Facebookissa - ja tässä tulos

Britanniassa poliisi on ottanut nopeasti kiinni yhteisöpalvelu Facebookissa irvailleen karkurin.

19-vuotias nuorukainen oli tuomittu ajoneuvorikkomuksesta, ja hän oli rikkonut koeaikansa sääntöjä. Rochdalen poliisi toivoi yleisöltä vihjeitä miehestä Facebook-sivuillaan.

Brittilehti Daily Mail kertoo, että karkuri itse otti yllättäen yhteyttä sivustoon ja kirjoitti: "Ottakaa kiinni, jos saatte".

Mutta se parhaiten nauraa, joka viimeiseksi nauraa. Poliisi otti nimittäin karkurin kiinni 12 tuntia myöhemmin ja kirjoitti sivuille vastavetona Monopoli-pelin termein: "Kiinni jäit, mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta".

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun rikollinen on joutunut katumaan Facebookin käyttöään.

Daily Mail kertoo myös 21-vuotiaasta miehestä, jonka oli tunnustettava syyllisyytensä pahoinpitelyyn Facebook-viestinsä takia. Mies oli todennut ystävälleen Facebookissa pääsevänsä pälkähästä teostaan huolimatta. Tuomari totesi, että mies oli riittävän tyhmä laittaakseen tunnustukseksi kelpaavan viestin Facebookiin.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme