Mainos
Mainos

Katsomon mobiiliversio ei käytössä palvelunestohyökkäyksen takia

MTV3:n Katsomo-palvelu on ollut torstaista lähtien laajan palvelunestohyökkäyksen kohteena. Palvelussa on ollut muutamia noin tunnin kestäneitä käyttökatkoja, jotka ovat koskeneet kaikkia käyttäjiä.

MTV3 on joutunut estämään pääsyn Katsomo.fi:hin ulkomailta, jotta palvelun käyttö Suomesta olisi mahdollista. Joidenkin pienten suomalaisten operaattoreiden verkkoliikenne kulkee ulkomaiden kautta ja näiden operaattorien asiakkaat eivät valitettavasti pääse tällä hetkellä lainkaan Katsomo.fi-sivustolle.

Valtaosalle suomalaisista Katsomo.fi on käytössä normaalisti, jos palvelua käytetään tietokoneella. Katsomon mobiililaitteille tarkoitetun version (m.katsomo.fi) käyttö taas ei ole tällä hetkellä mahdollista.

Mobiiliversio ja ulkomailta käyttäminen pyritään palauttamaan normaaliin tilaan mahdollisimman pian, mutta vähintään sunnuntain ajan rajoitukset ovat voimassa.

MTV3 pahoittelee Katsomon käyttäjille tästä hyökkäyksestä aiheutuneita pettymyksiä. Asiakkaita, joilta on jäänyt näkemättä maksullisia ohjelmia, pyydetään olemaan yhteydessä Katsomon asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen katsomo@mtv3.fi

Tilanteen kehittymisestä tiedotetaan mm. Katsomon Facebook-sivulla osoitteessa facebook.com/katsomo

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme