Mainos
Mainos

Kaupoissa pian "Padeja" joka lähtöön

Applen iPad -tabletkone on saamassa rinnalleen useita muiden valmistajien Padeja. Asustek Computerin johtaja Jerry Shen on ilmoittanut yhtiön esittelevän oman tabletkoneen, jonka nimeksi on "omaperäisesti" annettu Eee Pad.

Yhtiö aikoo esitellä uutuustuotteensa Computex 2010 -tapahtumassa ensi viikolla, kertoo Digitimes.com. Kauppojen hyllyille tuote on tulossa loppukesällä.

Kilpaillakseen iPadia vastaan Asustek on panostanut Eee Padin designiin ja työskennellyt Googlen kanssa Android-alustan käyttämiseksi koneessa. Eee Padissa on ominaisuuksia, jotka puuttuvat iPadista, kuten USB, integroitu webbikamera sekä Adobe Flash.

Tuotteen arvioidaan maksavan teleoperaattoreiden paketin mukana noin 500 dollaria. Tämän vuoden aikana tuotteen menekin odotetaan kasvavan 300 000 kappaleeseen.

Myös Micro-Star International, eli MSI on loppukesän aikana valmiina julkaisemaan oman tabletkoneensa, M Padin. MSI aikoo tarkkailla Eee Padin myynnin kehittymistä, ennen kuin se päättää millä volyymilla se alkaa markkinoida M Padia.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme