Mainos
Mainos

Kennedy Jr:n "George" lopetetaan

Puolitoista vuotta sitten menehtyneen John F. Kennedy Jr:n perustama George-lehti lopetetaan. Syynä lopettamiseen ovat lehden taloudelliset vaikeudet.

Kennedy, John F jr.

Poliittinen aikakauslehti George syntyi vuonna 1995 ja kiinnostus sitä kohtaan oli melkoinen. Osasyynä kiinnostukseen oli tietysti kuuluisa ja amerikkalaisten rakastama lehden perustaja, Kennedy nuorempi. Kennedy halusi luoda erilaisen poliittisen lehden, joka yhdistäisi pop-kulttuurin ja politiikan. Lehden kantta koristivatkin usein mm. elokuvatähdet ja suositut laulajat.

Lehti oli talousvaikeuksissa jo John F.Kennedy Jr:n kuoleman aikoihin kesällä 1999, mutta toimintaa päätettiin jatkaa. Hachette Filipaccho Magazines-yhtiö jatkoi lehden julkaisemista ja sen levikki kasvoi hyvin, mutta ilmoitustulot eivät kasvaneet odotetusti. Yhtiö päätti luopua lehdestä, sillä siihen oli syydetty jo noin 10 miljoonaa dollaria. Aikakauslehden viimeinen numero ilmestyy maaliskuussa ja se on omistettu John F. Kennedy nuoremman muistolle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme