Mainos
Mainos

Keski-Suomen puhelin kehittää kännykkäpalveluita

Keski-Suomen Puhelin Oyj:n konserniin kuuluva Yomi Media Oy ja Hewlett-Packard ovat sopineet yhteistyöstä matkapuhelinkäyttöön tulevien lisäarvopalveluratkaisujen jakelusta ja kehittämisestä maailmanlaajuisille teleoperaattorimarkkinoille. Yhteistyö kattaa mm. Yomi Median kehittämän matkapuhelinten soittoäänien säveltämiseen tarkoitetun Harmonium-tuotteen maailmanlaajuisen jakelun. Suomessa Harmonium-tuotetta käyttää Radiolinja, ja tuotteen on hankkinut myös norjalainen teleoperaattori NetCom GSM.

Yomi Media Oy panostaa matkapuhelimissa käytettävien lisäarvopalvelujen kehittämiseen ja toteutukseen, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Yomi Media toimii aktiivisesti seuraavan sukupolven lisäarvopalvelujen toteuttamisteknologian soveltamisessa, mikä mahdollistaa internet-tyyppisten palvelujen ja sisällön toteuttamisen matkapuhelimiin. Yomi Media työllistää tällä hetkellä 45 henkilöä ja jatkaa vahvaa kasvuaan.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme