Mainos
Mainos

Keskisuomalainen ja MTV3 yhteistyöhön

Jyväskylässä ilmestyvä Keskisuomalainen aloittaa yhteistyön MTV:n uutistoimituksen kanssa Keski-Suomen alueen uutispalvelussa.

Uutisointi kattaa Keskisuomalaisen päälevikkialueen. Myös kuvauspalvelut tulevat lehden kuvatoimituksesta. MTV:llä on alueverkossa useita yksityisiä toimittaja- ja kuvaajayhtiöitä sekä tiivis yhteistyö muun muassa Turun Sanomien ja Savon Sanomien kanssa.

Jyväskylässä MTV:n aluetoimittajina ovat Keskisuomalaisen toimittajat Sanna Hämäläinen ja Maarit Lantto-Tolvanen. Tv-työhön erikoistuvien toimittajien lisäksi kaikki lehden kuvaajat opiskelevat videokuvaamisen ja editoinnin. Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Risto Pynnönen pitää erittäin tärkeänä, että Keski-Suomen alueen uutiset ja näkökulmat välittyvät valtakunnallisiin televisiouutisiin.

Pynnösen mukaan televisiotyö on sanomalehdelle täysin uusi osa-alue, joka kuitenkin sopii erinomaisesti mediayhtiön toimenkuvaan. Liikkuva kuva on tulevaisuutta pian myös internetissä ja puhelinpalveluissa. Yhteistyön kautta lehti kasvattaa osaamistaan liikkuvan kuvan kytkemisessä erilaisiin mediapalveluihin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme