Mainos
Mainos

Keskisuomalainen saa johtajan Ponsesta

Sanomalehtikonserni Keskisuomalainen saa uuden toimitusjohtajan työkoneiden maailmasta. Metsäkoneyhtiö Ponssen toimitusjohtaja Arto Tiitinen, 48, siirtyy lehtiyhtiön johtoon eläkkeelle jäävän Erkki Porasen tilalle. Tiitinen aloittaa tehtävässä ensi heinäkuuhun mennessä.

Hankasalmella Keski-Suomessa syntynyt Tiitinen on toiminut Ponssen ykkösmiehenä vuodesta 2004. Sitä ennen hän työskenteli lähes 20 vuotta traktorinvalmistaja Valtrassa markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä.

Keskisuomalaisen hallitus kertoo, että tavoitteena oli löytää yleisjohtaja, jolla on vahva strateginen näkemys ja kokemus.

-Tiitisen johtama Keskisuomalainen tulee olemaan entistä vahvempi ja aktiivisempi toimija suomalaisessa mediakentässä, sanoo hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

Keskisuomalaisen johto on menossa muutenkin uusiksi, sillä konsernin lippulaivaa, sanomalehti Keskisuomalaista jo yli 30 vuotta päätoimittanut Erkki Laatikainen on jäämässä eläkkeelle.

-Ajankohtaa en vielä kerro, mutta siitä tulee tarkempia tietoja lähiaikoina, Laatikainen sanoo.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme