Mainos
Mainos

Keskusteluja käyty – Kiinasta enemmänkin puhelinvalmistusta Suomeen?

Microsoftin ja Nokian Saloon jättämä tehdasalue kiinnostaa kiinalaisia sijoittajia, joiden kerrotaan käyneen neuvotteluja kaupungissa. Nimeltä mainitsematon kiinalainen matkapuhelinvalmistaja olisi mahdollisesti kiinnostunut aloittamaan valmistusta kaupungissa.

Politico-verkkolehti kertoo, kuinka tämä ”digitaalinen Detroit” korkeine työttömyyslukuineen voisi olla kuin matkaoppaasta, kiitos taidemuseon, kauniiden järvien ja edullisten asuntojen. Tehdasrakennuksia täyttävät nyt kuntosalit, mutta lähes kaikki näyttäisi jämähtäneen menneisyyteen. Edessä saattaa kuitenkin olla parempi tulevaisuus, mikäli kiinalaiset tuovat rahaa kaupunkiin.

Turing Robotic Industries on jo ehtinyt aloitella oman tietoturvapuhelimensa valmistusta Salossa, mikä on saanut myös muita alan yrityksiä kiinnostumaan. Salon kaupunginjohtaja Antti Rantakokko myönsi DigiTodaylle, että keskusteluja on käyty, mutta totesi tässä vaiheessa olevansa mieluiten vielä hiljaa, sillä neuvottelut ovat herkässä vaiheessa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme