Mainos
Mainos

Kilpailijat hallitsevat viestittelyä iPhonella – Applen vastine Snapchatille kehitteillä

Apple on kehittämässä omaa sovellusta mobiililaitteilleen, joka yhdistää videoiden muokkaamisen ja jakamisen sekä sosiaalisen median. Vaikka sovelluksen kaavailtu julkaisuajankohta on vuonna 2017, ei sen ilmestyminen ole vielä täysin varmaa.

Sovellusta suunnitellaan käytettäväksi enimmäkseen yhdellä kädellä. Nopeimmillaan videon kuvaaminen, muokkaaminen ja lähettäminen onnistuisi sovelluksella alle minuutissa. 

Apple ei ole vielä päättänyt tuleeko sovelluksesta täysin oma sovelluksensa vai yhdistetäänkö se iPhonen ja iPadin olemassaoleviin kamera- ja viestisovelluksiin.

Facebook ja Snapchat hallitsevat tällä hetkellä sosiaalisen median viestittelyä Applen laitteilla. Applen sovelluskaupan kymmenestä ladatuimmasta ilmaisesta sovelluksesta, jotka eivät ole Applen omia, kolme on Facebookin ja kaksi Snapchatin kehittämää sovellusta.

Apple on aikaisemminkin kokeillut sosiaalisen median sovelluksia, kuten iTunesin yhteydessä toiminut Ping. Toistaiseksi kaikki kokeilut ovat kuitenkin päättyneet tuloksettomina.

Lähde: Bloomberg

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme