Mainos
Mainos

Kirjasto kannustaa Facebookin käyttöön

Espoossa Leppävaaran kirjastossa järjestetään kuntalaisille kursseja verkkoyhteisöpalvelu Facebookista ja sen käyttämisestä. Kirjasto perustelee kurssin järjestämistä sillä, että tiloissa on aiemminkin järjestetty erilaisia internet-kursseja. Tavoitteena on pysyä ajan hermolla, joten esiteltäväksi otetaan myös verkkomaailman uusia ilmiöitä.

- Uskomme, että ihmiset, jotka ovat kuulleet puhuttavan Facebookista, mutta eivät ole vielä ehtineet kokeilla palvelua, saattaisivat olla kiinnostuneita kurssista, kirjaston tiedotteessa todetaan.

Facebook on amerikkalainen, vuonna 2004 perustettu monipuolinen verkkoyhteisöpalvelu. Siellä käyttäjät voivat viestiä eri tavoin keskenään ja jakaa erilaisia tietoja, esimerkiksi valokuvia ja videoleikkeitä.

Facebookiin perustetut ryhmät nousevat toisinaan myös uutiskynnyksen yli. Esimerkiksi Lapin Kansaan päätoimittajaksi valitun Johanna Korhosen erottamista protestoivat ryhmät tavoittivat nopeasti 15 000 kannattajaa verkkopalvelussa.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme