Mainos
Mainos

Klusteriohjelmalla vauhtia digi-tv:n palveluihin

Liikenne- ja viestintäministeriö pyrkii vauhdittamaan digitelevision sisältöliiketoiminnan kehitystä kaksivuotisella klusteriohjelmalla.

Tänään julkistettu ArviD-ohjelma on avoin kaikille digitelevisioalan toimijoille, ja sen keskeisenä tavoitteena on kattavan yhteistyöverkoston luominen toimialalle. Klusteriohjelman myötä digi-tv:n palvelukehittäjille laaditaan uusi suunnitteluopas ja tarjotaan testauspalveluita. Lisäksi ohjelmassa muun muassa selvitetään tekijänoikeudellisia kysymyksiä ja arvioidaan erilaisia ansaintalogiikoita.

Eläkkeelle äskettäin jääneen uutistenlukija Arvi Lindin mukaan nimensä saaneen ohjelman ohjausryhmää johtaa liikenne- ja viestintäministeriön ylijohtaja Harri Pursiainen.

Julkistamistilaisuudessa esiintynyt sisältöliiketoiminnan kehittämisyhdistyksen Diges ry:n kehitysjohtaja Eppie Eloranta piti ArviD-ohjelmaa tervetulleena, sillä Suomen sisältöliiketoiminnan pullonkaulana on juuri verkottumisen ja yhteistyön vähäisyys.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme