Mainos
Mainos

Kotitalousalan portaali julkistettiin Helsingissä

Kotitalousala on julkistanut oman portaalin Kotitalousopettajien liiton koulutuspäivillä Helsingissä.

Kotitalousalan portaaliin www.kotitalous.net kerätään muun muassa alan oppimateriaalia ja tutkimustuloksia. Portaaliin on tulossa myös linkkejä mm. koulujen ja laitosten omille kotisivuille. Näin esimerkiksi peruskoulun kotitalousopettaja voi löytää ratkaisun tai asiantuntijatahon pohtiessaan jotain työssä esille tullutta ongelmaa.

Erityisesti pienissä kunnissa voi kotitalousopettaja olla ehkä ainoa alallaan, eikä keskustelukumppaneita juuri löydy. Verkkoa on työstetty Savonlinnassa. Vetovastuussa on ollut opinnäytetyönsä yhteydessä Heli Kosonen Joensuun yliopiston Savonlinnan kotitalousopettajankoulutusyksiköstä.

Mukana hankkeessa ovat myös muut kotitalousopettajankoulutusyksiköt eli Helsingin yliopisto ja Åbo Akademin Vaasan yksikkö, samoin Kotitalousopettajien liitto, monet ammattikorkeakoulut sekä mm. Työtehoseura ja Kuluttajatutkimuskeskus.
(STT)

Kotitalous.net löytyy täältä

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme