Mainos
Mainos

Kreikan poliisin väkivaltavideo leviää netissä

Kännykkäkameralla kuvatussa videossa poliisi käskee kahta pidätettyä albaanimiestä hakkaamaan toisiaan ja lyö sen jälkeen pidätettyjä pampulla.

Internetissä leviävä video poliiseista pieksemässä vankeja kuohuttaa mieliä Kreikassa. Yksi poliiseista oli kuvannut videon kännykkäkamerallaan.

Videolla poliisi komentaa kaksi pidätettyä albaanimiestä hakkaamaan toisiaan, jonka jälkeen hän itse lyö heitä pampulla. Taustalta kuuluu naurua. Kaikkiaan neljä poliisia on pidätetty virastaan skandaalin takia.

Kuvanauhan tapahtumista on aikaa noin vuosi. Se levisi ensin jakoon internetiin, ja paikalliset televisiokanavat alkoivat esittää sitä viikonlopun aikana. Poliisiasioista vastaava ministeri ilmoitti vievänsä asian syyttäjälle ja lupasi, että väkivaltaan syyllistyneitä rangaistaan ankarasti.

Suomessa kohuttiin viime syksynä Youtube-sivuston videosta, jolla kaksi vartiointiliikkeen vartijaa potki maassa makaavaa miestä Kontulan ostoskeskuksessa Helsingissä.

(MTV3-Reuters-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme