Mainos
Mainos

Ksml: Omistaja vei oudosti käyttäytyneen iPhonen ulos - pelkäsi laitteen räjähtävän

Sanomalehti Keskisuomalainen kertoo verkkosivuillaan erikoisesta tapauksesta, jossa iPhone-älypuhelimen omistaja pelkäsi laitteensa räjähtävän.

Tapaus sattui viime yönä Jyväskylässä, kun iPhone 4 -kännykkä alkoi "liikkua pöydällä ulisten ja levittää palaneen hajua".

Puhelimen omistaja vei riehaantuneen puhelimen ulos kodistaan, koska pelkäsi laitteen räjähtävän. Keskisuomalaisen mukaan toistaiseksi on vielä epäselvää, mistä tapaus johtui. Sivuilla olevan videon perusteella puhelimen värinätoiminto näyttää kytkeytyneen jostakin syytä taukoamatta päälle.

Samanlaisesta ongelmasta on raportoitu verkossa aiemminkin. Esimerkiksi YouTubessa on videoita, joissa kerrotaan värinäongelmasta ja laitteen merkittävästä kuumenemisesta ongelman sattuessa.

Kommenttien mukaan värinä on jatkunut kunnes akusta on loppunut virta. Joissakin tapauksissa on auttanut, että puhelin on nollattu painamalla kotinäppäintä ja virtanäppäintä samanaikaisesti useiden sekuntien ajan.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme