Mainos
Mainos

Kuluttaja-asiamies kieltää Radiolinjalta tekstiviestimainonnan

Kuluttaja-asiamies kieltää Radiolinjaa lähettämästä kaupallisia tekstiviestejä kuluttajien matkapuhelimiin ilman ennakolta saatua lupaa. Radiolinja joutuu maksamaan 80 000 euron uhkasakon, jos tekstiviestimainontaa vielä jatketaan.

Kuluttaja-asiamies kertoo selvittävänsä myös Telian kuluttajille lähettämää tekstiviestimarkkinointia.

Kuluttaja-asiamies Erik Mickwitz kertoo saaneensa runsaasti yhteydenottoja, jotka liittyivät Radiolinjan ja Telian markkinointiin ja sopimusehtoihin. Kuluttaja-asiamies tutkii parhaillaan Telian sopimusehtoja, sillä kuluttajille on voinut syntyä hinnanalennus- ja vahingonkorvausvaatimuksia sim-kortin vaihdosta johtuneen käyttökatkoksen takia.

Mickwitz muistuttaa, että kuluttajien kannattaa ottaa vahingonkorvausvaatimuksissaan yhteyttä suoraan yritykseen. Jos sopua ei synny, voi kääntyä oman kunnan kuluttajaneuvojan puoleen. Riita-asian voi saattaa myös kuluttajavalituslautakunnan ratkaistavaksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme