Mainos
Mainos

Kuntaliitto avasi uuden nettipalvelun

Kuntaliitto on avannut tänään uuden Kunnat.net -Internet-palvelun. Palveluun on koottu keskeiset kunta-alan tiedot ja palvelut.

Kunnat.netin keskeisintä sisältöä ovat toimialakohtaiset asiantuntijapalvelut ja tietopankit erilaisissa kunta-ammateissa toimiville. Ammattialoista suurimpia ovat opetustoimi, sosiaali- ja terveystoimi sekä tekninen toimi. Näiden ohella Kunnat.netistä löytyy tietoa kuntataloudesta, lakipalveluista, kuntatutkimuksesta ja -kehittämisestä sekä kansainvälisistä asioista.

Nettipalvelun Kuntatyö-sivusto kertoo työskentelystä kunta-alalla sekä ohjaa työpaikanvaihtajia ja -etsijöitä kunta-alan rekrytointipalveluihin. Joka viides työssäkäyvä suomalainen on kunnan tai kuntayhtymän palveluksessa.

Kunnat.netiin on linkitetty Suomen kuntien, maakuntien, sairaanhoitopiirien ja useiden muiden kunta-alan yhteisöjen Internet-palvelut.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme