Mainos
Mainos

Kuolemaantuomittu bloggaaja sai lykkäystä teloitukseensa

Internetissä blogia pitäneen amerikkalaisen kuolemaantuomitun Rogelio Reyes Cannadyn, 36, teloitusta on ilmeisesti lykätty. Lykkäyksestä kerrottiin blogissa.

Cannady oli ollut määrä teloittaa keskiviikkona. Verkkopäiväkirjan mukaan uusi teloituspäivä on ensi vuoden maaliskuussa.

Cannady on kertonut ystävänsä avustuksella blogissa viimeisistä päivistään ennen teloitusta. Kuolemaantuomittu postitti käsin kirjoitetut viestit ystävälleen Juan Palomalle, joka julkaisi ne netissä.

Useat ihmiset kyselivät keskiviikkona blogisivuilla, jatkuuko päiväkirjan kirjoittaminen nyt kun teloitusta on lykätty. Paloma ei kuitenkaan osannut vielä vastata tähän.

Cannady tuomittiin vuonna 1991 elinkautiseen vankeuteen kahden teinin murhasta. Rangaistus muutettiin kuolemantuomiksi kahta vuotta myöhemmin, kun hän hakkasi sellitoverinsa kuoliaaksi.

Lue tästä Cannadyn blogia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme