Mainos
Mainos

Kuumalla linjalla keskustellaan virtuaalimaailmasta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kuumalla linjalla keskustellaan huomenna ja ylihuomenna virtuaalimaailman vaikutuksesta lapsiin. Viesteistä liitto kokoaa raportin ja toimittaa sen päättäjille 7. maaliskuuta.

Koululaisia tietokoneiden äärellä

Internet, televisio, elokuvat, videot ja tietokonepelit haukkaavat yhä isomman osan monen lapsen valveillaoloajasta ja perheen yhdessäolosta. Virtuaalimaailma tarjoaa lapsille viihdettä, tietoa ja elämyksiä, mutta samalla esimerkiksi väkivalta saattaa lisätä ahdistusta ja pelkoja. Kuumalla linjalla voi keskustella mm. siitä, millaisia kokemuksia ja pelisääntöjä perheissä on Internetin, television tai tietokonepelien käytöstä ja pitääkö 18 vuoden ikäraja kotona, videovuokraamoissa ja elokuvateattereissa.

Kuuma linja on avoinna tiistaina ja keskiviikkona. Sinne pääsee MLL:n nettisivuilta www.lapset.net, sähköpostiosoitteesta kuumalinja@mll.fi tai puhelimitse numerosta 0203-44444. Puhelin päivystää kello 8-20 ja puhelu maksaa paikallispuhelun verran.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme