Mainos
Mainos

Samsungilta tulossa uusi 360-kamera - paljastui jo kuvassa

Kuvat paljastavat uuden kameran poikkeavan alkuperäisestä Gear 360:stä ainakin rakenteeltaan. Mahdollisesti kolmijalalla varustettavasta pallosta on nyt siirrytty yhteen palaan, ja kamerasta saa sen pidemmän muodon ansiosta vankemman otteen. Uutuus kulkee SM-R210-mallikoodilla.

Teknisiä tietoja uudesta ”Next Gear 360:stä” ei vielä tiedetä.

Hiljattain julkisuuteen tuli kuitenkin tietoa Gear 360 Prosta. Samsung järjesti MWC-messujen yhteydessä Samsung Mobile Enterprise Summit -tapaamisen, jossa yhtiön edustajat esittelivät, miten sen mobiiliratkaisuja voidaan hyödyntää yritysmaailmassa. Samsungin tiedotteen mukaan Suk-Jea Hahn, Samsung Electronicsin maailmanlaajuisesta B2B-tiimistä vastaava apulaisjohtaja, esitteli Knox Configure -pilvipalvelun sekä uuden Gear 360 Pro -kameran. Kamerasta ei kuitenkaan löytynyt sen enempää kuvaa kuin muutakaan materiaalia.

Gear 360 Pro voi hyvin nähdä päivänvalon myös 29. maaliskuuta, jolloin Samsung julkistaa vihdoin uuden Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelimensa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme