Mainos
Mainos

Laajakaistaliittymä jo miljoonassa kodissa

Laajakaistaa käyttää kotonaan jo kaksi miljoonaa suomalaista. Työ- ja opiskelupaikoilla internetin käyttö on sen sijaan vähentynyt.

Jo miljoona kotitaloutta on hankkinut laajakaistaliittymän, ja kaikkiaan internetin kotikäyttäjien määrä nousee kahteen ja puoleen miljoonaan. Laajakaistaa kotonaan käyttää kaksi miljoonaa suomalaista. TNS Gallupin tekemän selvityksen mukaan yli puolet 15-79-vuotiaista suomalaisista on käyttänyt internetiä kotonaan.

Modeemiliittymien määrä on vähentynyt samassa suhteessa kuin laajakaistantilaajien määrä on lisääntynyt. Kotikäyttäjien määrä on kasvussa samaan aikaan, kun työ- ja opiskelupaikoilla nettikäyttö on vähentymässä.

Julkisissa tiloissa nettiä käyttävien määrä on vähentynyt muun muassa sen takia, että monilla opiskelijoilla on jo käytössään jatkuvasti auki oleva laajakaistayhteys. TNS Gallup haastatteli tutkimustaan varten kolmetuhatta suomalaista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme