Mainos
Mainos

Lääkkeiden hinnat löytyvät verkosta

Apteekkariliiton ilmainen verkkopalvelu kertoo lääkkeiden hinnat ja tänään alkaneen lääkevaihdon piirissä olevat lääkkeet.

Verkkopalvelu kertoo lääkkeiden hinnat ilmaiseksi.

Suomen Apteekkariliitto ja Kustannus Oy Duodecim ovat avanneet Internetiin palvelun, josta voi nopeasti selvittää lääkkeiden hinnat ja tänään alkaneen lääkevaihdon piirissä olevat lääkkeet. Palvelun käyttö on maksutonta, eikä se vaadi rekisteröitymistä.

Palvelun lääke- ja hintatiedot ovat aina ajan tasalla, sillä palvelua päivitetään samassa aikataulussa kuin apteekkien tietojärjestelmiä.

Vaihtokelpoiset lääkkeet hintoineen tulostuvat ruudulle napsauttamalla Vastaavat tuotteet -linkkiä. Jos pakkaustietojen perässä lukee "Ei vaihdettava", lääke ei kuulu lääkevaihdon piiriin.

Lääkkeenvaihto pudotti Kelan mukaan noin 400 lääkkeen hintaa. Hinnan alennukset ovat Lääketeollisuuden mukaan keskimäärin 15-20 prosentin luokkaa, mutta joidenkin lääkkeiden hinta romahti jopa 60 prosenttia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme