Mainos
Mainos

Lähteet: Uudessa iPhonessa selvästi nykyistä isompi näyttö

Applen seuraavan sukupolven iPhone -älypuhelimessa uskotaan olevan edeltäjiään selvästi suurempi näyttö.

Wall Street Journal kertoo verkkosivuillaan, että sisäpiirin tietojen mukaan Apple on tilannut Aasialaisilta alihankkijoiltaan suurempia näyttöjä.

Yhtiön nykyisessä iPhone 4S -mallissa näytön koko on 3,5 tuumaa, mutta seuraavassa mallissa näytön koko on lehden lähteiden mukaan ainakin neljä tuumaa. Väitteiden mukaan Apple on yhteistyössä monien näyttövalmistajien kanssa, kuten LG:n ja Sharpin kanssa.

Tuotannon on määrä käynnistyä ensi kuussa. Seuraavan sukupolven iPhonen uskotaan tulevan markkinoille ensi syksynä.

Apple ei ole kommentoinut huhuja.

Samsung uhkana ja kumppanina

Applea uhkaa erityisesti korealainen Samsung, joka julkisti hiljattain uuden lippulaivamallinsa, Samsung Galaxy S III -Androidpuhelimen. Kyseisessä puhelimessa on hulppea 4,8 -tuumainen näyttö. Galaxy S III on tulossa markkinoille jo tämän kuun aikana ja laitteesta on jo ennakkoon povattu hittituotetta..

Samsung ja Apple ovat käyneet oikeustaisteluja toisiaan vastaan patenteista, mutta yhtiöt ovat samalla myös riippuvaisia toisistaan: Apple on Samsungin komponenttituotannon suurin asiakas.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme