Mainos
Mainos

Lankapuhelimesta kännykkään soittaminen halventunut

Puheluiden kilpailuttaminen tuli mahdolliseksi maaliskuun alussa. Tämän jälkeen puhelujen hinnat ovat laskeneet jopa kymmenellä sentillä per minuutti.

Lankapuhelimesta matkapuhelimeen soitettujen puhelujen hinnat ovat laskeneet selvästi sen jälkeen kun puheluita tuli mahdolliseksi kilpailuttaa maaliskuun alussa, Viestintävirasto kertoo.

Kun ennen muutosta keskimääräiset hinnat arkipäivisin olivat 24-26 senttiä minuutissa, nyt operaattorivalinnalla soitettujen puheluiden hintataso on noin 15-18 senttiä.

- Päästäkseen hyötymään edullisemmista hinnoista asiakkaan on kuitenkin oltava aktiivinen, sillä ilman operaattoritunnusta tai ensisijaisvalintasopimusta puhelut lankapuhelimesta matkapuhelimeen hinnoitellaan edelleen entisen hinnoittelumallin mukaisesti, muistutti Viestintävirasto tänään julkaistussa tiedotteessaan.

Maaliskuun tilastojen mukaan viidennes lankapuhelimista matkapuhelimiin soitetuista puheluista soitettiin uudella operaattorivalinnalla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme