Mainos
Mainos

Lauri Helve nimitettiin Alma Median johtokuntaan

Kauppalehden vastaava päätoimittaja ja Kustannus Oy Kauppalehden kustantaja Lauri Helve (56) on nimitetty Alma Media Oyj:n johtokunnan jäseneksi 1.5.1999 alkaen. Helve jatkaa edelleen myös entisissä tehtävissään. Helve on toiminut Kauppalehden vastaavana päätoimittajana vuodesta 1988 lähtien. Hän on toiminut myös Ilta-Sanomain päätoimittajana ja Helsingin Sanomain taloustoimituksen esimiehenä.

Alma Media Oyj:n toimitusjohtaja Matti Packalén sanoo, että nimityksellä halutaan korostaa journalismin laadun ja mediasisältöjen tärkeyttä viestintäyhtiön tärkeimpänä kilpailutekijänä. Alma Median johtokunnassa ei tähän saakka ole ollut yhtä mittavan journalistisen kokemuksen hankkinutta jäsentä.

Packalénin mukaan Helve edustaa johtokunnassa kaikkia konsernin journalisteja sekä tuo laaja-alaisen ammattitaitonsa ja näkemyksensä erityisesti journalismiin liittyvissä kysymyksissä koko konsernin käyttöön.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme