Mainos
Mainos

Lenovo esitteli tulevaisuuden läppärin konseptin: näyttö kirjaimellisesti taipuisi

Lenovo esitteli tilaisuudessaan New Yorkissa näkemyksensä siitä, miltä kannettava tietokone voisi näyttää tulevaisuudessa. 

Tietokonevalmistaja Lenovo esitteli uuden, villin idean tulevaisuuden kannettavalle tietokoneelle: läppäri, jossa on joustava näyttö. Lenovon luonnostelemassa laitteessa on myös näppäimistö, mutta tietokonetta voisi käyttää myös äänikomennoin tai ohjauskynällä.

Toistaiseksi laite on vasta ideatasolla, eikä yhtiöllä ollut sen tarkempaa suunnitelmaa milloin ja miten laitetta ryhdyttäisiin valmistamaan ja myymään. Lenovo esitteli konseptin Lenovo Transform -tilaisuudessa New Yorkissa kesäkuussa.

Taipuisia näyttöjä on kyllä nähty tietotekniikkamessuilla erilaisissa konseptilaitteissa vuosien mittaan, mutta käytännössä taipuisia näyttöjä ei ole käytössä vielä missään. Pääasia on, että Lenovolla on katse rohkeasti tulevaisuudessa.

Lähde: The Verge


---

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme