Mainos
Mainos

LG:n keskihintaisten Q6-uutuuspuhelinten erikoisuus on 18:9-kuvasuhteen näyttö

LG on julkistanut uuden Q6-älypuhelimensa kolmena versiona. Q6 tuo pitkulaisemman ja enemmän puhelimen etupuolesta kattavan 18:9-kuvasuhteen FullVision-näytön keskihintaluokkaan.

Q6-puhelimet muistuttavat ulkonäöltään LG:n huippupuhelinta G6:ta, mutta teknisesti laitteissa on huomattavia eroja. Ulkoisesti Q6-puhelinten kehikko on myös vahvaa 7000-sarjan alumiinia, mutta takapinta muovia.

Q6 tulee tarjolle perusversion lisäksi Q6a:na ja Q6 Plussana, mutta eri versioiden erot rajoittuvat muistimääriin sekä värivaihtoehtoihin.

Kaikissa Q6-puhelimissa on 5,5 tuuman LCD-näyttö 18:9-kuvasuhteella ja 2160×1080 pikselillä, takana yksi 13 megapikselin kamera, edessä 5 megapikselin ja 100 asteen laajakulman selfie-kamera, Qualcommin Snapdragon 435 -järjestelmäpiiri, 4G LTE / Wi-Fi 802.11b/g/n / Bluetooth 4.2 / NFC -yhteydet, Micro-USB ja 3,5 mm -liitännät sekä 3 000 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmäversio on Android 7.1.1 Nougat.

G6-huippupuhelimeen verrattuna Q6-puhelimissa on muun muassa hieman pienempi ja epätarkempi näyttö, kaksoiskameran sijaan vain yksi takakamera sekä huomattavasti heikomman suorituskyvyn tarjoava järjestelmäpiiri. Yllättävästi Q6:sta puuttuu myös sormenjälkitunnistin. LG korostaakin puhelimessa kasvontunnistusta turvaominaisuutena.

Eri Q6-versiot sisältävät seuraavasti muistia:

  • Q6a: 2 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennusmuistia
  • Q6: 3 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia
  • Q6 Plus: 4 gigatavua RAM-käyttömuistia ja 64 gigatavua tallennusmuistia

Q6-puhelinten paksuus on 8,1 millimetriä ja paino 149 grammaa.

Q6-puhelinten myynti käynnistyy ensimmäisiltä markkinoilta elokuun aikana. Tarkemmasta saatavuudesta tai hinnoista Suomessa ei ole vielä tietoa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme