Mainos
Mainos

Linde'n: Tekstitysongelmat kaapeliyhtiöiden vika

Viestintäministeri piti tärkeimpänä sitä, että kaikki kotitaloudet voivat tasapuolisesti liittyä digiaikaan.

Viestintäministeri Suvi Linde'n (kok.) laittoi digiajan kynnyksellä vaivanneet tekstitysongelmat kaapeli-tv-yhtiöiden omaan piikkiin.

- Heillä on ollut aikaa valmistautua teknisiin kysymyksiin kesäkuusta asti. Jos jotain ongelmaa tekstitysten kanssa vielä ilmenee, ne voi laittaa kaapeliyhtiöiden piikkiin, Linde'n sanoi tänään Helsingissä.

Digi-tv-toimijoiden tilaisuudessa Vanhassa Ylioppilastalossa puhunut Linde'n oli lisäksi huolissaan katvealueilla vallitsevasta epätietoisuudesta siitä, miten digitaalisen signaalin voi vastaanottaa.

- Valitettavasti tieto tarjoamastamme 50 euron hintaisesta antennipaketista, jolla signaalin voi satelliitin kautta vastaanottaa, ei ole mennyt perille kaikkialle. Tätä viestiä pitäisi nyt terävöittää, ministeri sanoi.

Linde'n piti tärkeimpänä sitä, että kaikki kotitaloudet voivat tasapuolisesti liittyä digiaikaan.

- Nyt kun meillä on tämä antennitarjous, niin hintakin on suunnilleen sama, osti sitten antennipaketin katvealueille tai digisovittimen maanpäälliseen verkkoon.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme